LLOBET & PONS

BIOGRAPHY

CONTACT

NEWS

projects in public space

object and sculpture

drawings

sculpture and installation

 

Miniscopics
February 25 – April 1, 2011
Halfhouse. Barcelona
http://www.halfhouse.org

Solo exhibition


Miniscopics


Miniscopics
Jasmina Llobet & Luis Fernández Pons
25/02 - 01/04/2011
Inauguració divendres 25 de febrer a partir de las 20 h

 

El títol de l'exposició defineix una característica general de tot el conjunt de treballs que es podran veure a Halfhouse. Al contrari d'allò “microscòpic”, el concepte inventat de “miniscòpic” denominaria allò que no és invisible, però està en el límit de la visibilitat. A l'exposició es presentaran una sèrie d'obres que requereixen una mirada molt propera, i que no es poden entendre des de la distància sinó des de la proximitat extrema.

“Miniscopics” inclou una intervenció específica en els ventiladors de Halfhouse, tot prenent aquest objecte com a punt de partida per crear una reflexió sobre el quotidià. La realització d'aquesta intervenció anirà acompanyada de la presentació d'escultures, dibuixos, objectes fotogràfics i altres treballs. El quotidià és l'element principal i fil conductor que es pot observar en tots els treballs exposats, tot prenent formes diverses i desenvolupant-se en diferents disciplines. Aquests projectes es basen en una meticulosa observació del context, en una investigació artística i en el diàleg com a eina creativa. Particularment interessats en les relacions entre objectes, Llobet & Pons prenen elements del quotidià per donar-los la volta i utilitzar-los com partícules al servei de la creació de nous significats.

Jasmina Llobet (1978, Barcelona) i Luis Fernández Pons (1979, Madrid) viuen a Berlín des de 2001 i treballen com a col·lectiu. Han realitzat exposicions individuals a The Process Room del Museu Irlandès d'Art Modern, Dublín; i al Kunstraum Delikatessenhaus, Leipzig. Destaquen les exposicions col·lectives recents en Brain Factory, Seül; en el projecte Tabula Rasa de Manifesta 7 (en col·laboració amb OASberlin), Bolzano/Bozen; i a Intermediæ/Matadero, Madrid. Han realitzat estades de treball al SAS Geumcheon, Seül amb una beca d'Hangar; a Platform Garanti, Istambul, amb beca de Can Xalant; i també altres al Japó i Irlanda.

Halfhouse
Pere IV 46, 1er-3a
08005 Barcelona
www.halfhouse.org
info@halfhouse.org
Tel: +34 647587055


---------------------------------------------------------------------------------------Miniscopics

Jasmina Llobet & Luis Fernández Pons
25/02 - 01/04/2011
Inauguración: Viernes 25 de Febrero a partir de las 20h

El título de la exposición define una característica general de todo el conjunto de trabajos que podremos ver en Halfhouse. Al contrario de lo “microscópico”, el concepto inventado de “miniescópico” denominaría aquello que, sin ser invisible al ojo humano, está en el límite de la visibilidad. En la exposición se presentará una serie de obras que requieren una mirada cercana, y que no se pueden entender desde la distancia sino desde la proximidad extrema.

“Miniscopics” incluye una intervención específica en los ventiladores de Halfhouse, tomándose este objeto como punto de partida para crear una reflexión sobre lo cotidiano. La realización de esta intervención irá acompañada de la presentación de esculturas, dibujos, objetos fotográficos y otros trabajos. Lo cotidiano es el elemento principal y el hilo conductor que podemos observar en todos los trabajos expuestos, adquiriendo formas y desarrollándose en disciplinas muy distintas. Estos proyectos se basan en una meticulosa observación del contexto, en una investigación artística y en el diálogo como herramienta creativa. Particularmente interesados en las relaciones entre objetos, Llobet & Pons toman elementos de lo cotidiano para darles la vuelta y utilizarlos como partículas al servicio de la creación de nuevos significados.

Jasmina Llobet (1978, Barcelona) y Luis Fernández Pons (1979, Madrid) viven en Berlín desde 2001 y trabajan como colectivo. Han realizado exposiciones individuales en The Process Room del Museo Irlandés de Arte Moderno, Dublín; y en Kunstraum Delikatessenhaus, Leipzig. Destacan exposiciones colectivas recientes en Brain Factory, Seúl; en el proyecto Tabula Rasa de Manifesta 7 (en colaboración con OASberlin), Bolzano/Bozen; y en Intermediæ/Matadero, Madrid.
Han realizado estancias de varios meses en SAS Geumcheon, Seúl, con una beca de Hangar (2010); en Platform Garanti, Estambul, con beca de Can Xalant (2009); y otras en Irlanda y Japón.

Halfhouse
Pere IV 46, 1º-3ª
08005 Barcelona
www.halfhouse.org
info@halfhouse.org
Tel: +34 647587055